Tânăr reţinut pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt
La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au reuşit identificarea şi depistarea unei persoane bănuite de săvârşirea a două infracţiuni de furt.
 
În fapt, la data de 6 septembrie a.c., poliţiştii oraşului Breaza au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că sub pretextul vânzării unor obiecte de uz casnic, un bărbat i-ar fi sustras din locuinţă suma de 2.000 de lei. 
 
Ulterior, în cursul aceleiaşi zile şi poliţiştii din cadrul postului de poliţie Poiana Câmpina au fost sesizaţi tot de o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, sub acelaşi pretext a venit la ea la domiciliu, sustrăgându-i din locuniţă suma de 2.400 de lei.
 
În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor, ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureş, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere.
 
În noaptea de 9 spre 10 octombrie a.c., tânărul a fost depistat de poliţiştii de frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, de unde a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina şi condus la sediul unităţii, în vederea audierii. 
 
În urma probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ