Un bărbat din Varbilau aflat în arest la domiciliu, cercetat după ce ar fi sustras o sumă de bani dintr-o societate comercială

UPDATE:

 

În urma prezentării bărbatului în faţa unităţii de parchet competente, faţă de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

STIRE INITIALA:

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni au fost sesizaţi de către administratora unei societăţi comerciale din comuna Vâlcăneşti, despre faptul că în urmă cu puţin timp o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta societăţii sustrăgând o sumă de bani.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, din verificări reieşind că la ora 17:00, un bărbat ar fi pătruns în societate şi profitând de neatenţia agentului economic, ar fi sustras din casa de marcat 900 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Vărbilău.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul în cauză figura în arest la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri prevenetive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi evadare. 

Sursa:IJP Prahova

Foto ilustrativ/botosaninews.ro