Crosul Tineretului in Parcul Memorial „Constantin Stere” Ploieşti
 
Miercuri, 12 octombrie 2022, ora 17.00, în Parcul Bucov, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploieşti, Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti – Departamentul de Activităţi Motrice şi Sport Universitar şi Asociaţia Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti organizează competiţia „CROSUL TINERETULUI”, eveniment finanţat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi aflat sub egida Anului European al Tineretului în România.
Proiectul are ca scop educaţia pentru sănătate prin promovarea unui stil de viaţă sănătos şi armonios şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 de ani, pasionaţi de alergare.
Competiţia constă în parcurgerea a 6 km, fiind organizat pe 2 categorii: feminin şi masculin.
Înscrierea participanţilor se face în limita locurilor disponibile, prin completarea online a formularului aflat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti (https://forms.gle/qjkHML4zqs4cn84Z6).
Primele 25 de persoane înscrise în competiţie vor benefia de un kit de participant.
În cadrul concursului se vor acorda următoarele premii:
Locul I - Brăţară fitness - android/iOS;
Locul II - Căşti in-ear wireless;
Locul III - Baterie externă wireless/USB-C.
 
Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă rugăm să ne sprijiniţi prin promovarea evenimentului. 
Pentru mediatizarea partenerilor mass-media, vă rugăm să ne confirmaţi implicarea dumneavoastră până la data de 7 octombrie 2022, ora 12.00, pe adresa de e-mail: ccs.ploiesti@mts.ro sau la numărul de telefon 0244.575.286. 
 
Sursa:Comunicat Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti