O femeie din Prahova a fost tâlhărită în scara  unui bloc din Ploiesti
 
Comunicat IPJ Prahova:
La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracţiunilor contra Persoanei şi Patrimoniului Ploieşti au reuşit identificarea unui bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.
În fapt, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti s-a prezentat o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Sângeru, care a declarat faptul că în jurul orei 20:00 a plecat de la locul de muncă, deplasându-se către casă, iar când a intrat în scara blocului, a fost jenată de o persoană, motiv pentru care s-a întors şi a observat faptul că avea rucsacul desfăcut şi că din acesta îi lipsea portofelul. 
Ulterior, i-a solicitat persoanei respective portofelul, aceasta înapoindu-l, moment în care femeia a sesizat lipsa sumei de 1.500 de lei din el, ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei plecând într-o direcţie necunoscută.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani. 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  
 
Foto ilustrativ