Scandal într-un local din zona de Vest a Ploiestiului.Trei bărbaţi s-a luat la bătaie
 
La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 04:30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în incinta unui local din municipiul Ploieşti ar avea loc un conflict între mai multe persoane.  
 
În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primelele verificări efectuate reieşind faptul că între trei bărbaţi cu vârstele de 25, 31 şi 45 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict spontan, care ulterior a degenerat, cei 2 bărbaţi cu vârstele de 25 şi 45 de ani, agresându-l pe cel de 31 de ani. 
 
Tot din verificări, a reieşit faptul că unul dintre bărbaţi ar fi luat de pe masă un obiect tăietor-înţepător, în scop de intimidare, fără a-l folosi în vreun fel, obiectul în cauză fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor. 
 
În urma altercaţiei, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat. 
 
Toate persoanele depistate la faţa locului au fost conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierilor, cu excepţia bărbatului în vârstă de 45 de ani, care a fost citat în vederea audierii pentru data de 3 octombrie a.c. 
 
Faţa de persoanele implicate în altercaţie şi faţa de un al patrulea bărbat a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei nr.3 Ploieşti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţare.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ