Tânăr din Prahova reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat
 
La data de 29 septebrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au identificat şi depistat doi tineri cu vârstele de 15, respectiv 19 ani domiciliaţi în comuna Odăi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.
 
În fapt, în noaptea de 26 spre 27 septembrie a.c., cei doi tineri, prin forţarea mai multor lăzi frigorifice amplasate în zona parcului  Brazi ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi răcoritoare şi băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de aproximativ 4.500 de lei.
 
În vederea administrării probatoriului, în dimineaţa zilei de ieri, 29 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile celor doi tineri bănuiţi de comiterea faptei.
 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul în vârstă de 19 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ