Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de furt
La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti au indetificat şi ulterior depistat un bărbat bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.
În fapt, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că i-au fost sustrase două telefoane mobile din interiorul autoturismului personal, parcat dezasigurat pe o stradă din zona de Sud a municipiului Ploiesti.
 
În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea şi ulterior depistarea persoanei bănuite, ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Ploieşti.
Tot ieri, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.
Totodată, din cercetarile efectuate a reiesit faptul că bărbatul ar mai fi sustras un telefon mobil la data de 22 septembrie a.c., dar şi o bicicletă la data de 12 septembrie a.c., dintr-un parc din municipiul Ploieşti.
Prejudiciile cauzate au fost recuperate în toate cele trei cauze penale. 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/Campina TV