Un barbat s-a ales cu dosar penal deschis pentru furtul unui autoturism
 
În noaptea de 27 spre 28 septembrie a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Poiana Câmpina, despre faptul că fostul concubin i-ar fi luat autoturismul personal, fără acordul ei, plecând cu acesta.
 
În baza sesizării, la nivelul unităţii de poliţie, s-au format mai multe filtre rutiere, autoturismul în cauză fiind depistat, în trafic, de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Doftanei, pe raza municipiului Câmpina. 
 
La volan, a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bucureşti care a declarat faptul că în urma unei neînţelegeri cu fosta concubină, a luat autoturismul acesteia, fără a-i spune, urmând să i-l înapoieze în această dimineaţă. 
 
Din discuţiile purtate cu poliţiştii, aceştia au constat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ