Doi minori depistaţi la scurt timp de poliţiştii ploiesteni,  după ce ar fi sustras două biciclete
La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un tânăr, cu privire la faptul că lui şi prietenului său le-ar fi fost sustrase bicicletele.
În baza sesizării s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, identificând persoana apelantă, ca fiind un tânăr de 16 ani care a declarat faptul că în timp ce se afla pe Strada Cuza Vodă, din municipiu, cu un prieten, la un moment dat au lăsat bicicletele neasigurate şi nesupravegheate pe trotuarul străzii, iar când au revenit la acestea au constatat faptul că le-au fost sustrase.
În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea şi ulterior depistarea persoanelor bănuite, ca fiind doi minori cu vârstele de 12, respectiv 14 ani, din municipiul Ploieşti.
Cei doi au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, iar reprezentanţii legali ai acestora au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr.61/1991, pentru nesupravegherea minorilor.
Cele două biciclete sustrase au fost predate persoanelor vătămate.
În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/telegrama.ro