NEVASTA-MEA SE MARITA...la Teatrul Duminica, 26 feb. 2017, ora 18.30, Sala Teatrului TOMA CARAGIU
NEVASTA-MEA SE MARITA
Comedia-muzicala Nevasta-mea se marita aduce in scena o succesiune de incurcaturi, una mai ilara decat alta, incurcaturi care dezvaluie mentalitati si „dramolete” ce provoaca un haz irezistibil alaturi de replicile, incarcate de savoare, insinuarile si rasturnarile de situatii care ofera spectatorului motive de relaxare si de ras.
Un talentat si experimentat colectiv de actori s-a devotat personajelor si situatiilor comice realizand momente de o mare intensitate comica. Mirel Maneru in Blanchon, un biet farmacist cumsecade, Rodica Alexandru în Monique Blanchon- o perfecta cuconita de provincie, geloasa si suficienta,Ion Radu Burlan in Casimir- un sot hatru sastisit de scenele de gelozie ale nevestei, Petty Musa in Angelique Casimir-o nevasta iubitoare si fermecatoare, George Liviu Francu în Justaret- pretendentul inlaturat de la mana fermecatoarei Angelique si Mihaela Dutu- o camerista traznita.
adaptare de Sandu Anastasescu dupa Eugene Labiche
regia: Marcela Timiras
scenografia: Ovidiu Pascal
muzica: Viorel Gavrila
coregrafia: Marcela Timiras
texte cuplete muzicale Roxana Popescu
In distributie: Mirel Maneru (Jean Jaques Blanchon), Rodica Alexandru (Monique Blanchon), Ion Radu Burlan (Casimir), Petty Musa (Angelique Casimir), George Liviu Frincu (Justaret), Mihaela Dutu (Jeanette-camerista)
In spectacol evolueaza Baletul Majestic