Un bărbat din Ploieşti  a bătut un poliţist local
 
La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 9.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că, un poliţist din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută.
 
În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, identificând cei doi poliţişti locali, declarând faptul că în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada George Coşbuc din municipiu, la un moment dat au solicitat unui conducător auto documentele de identitate, acesta din urmă lovindu-l pe unul dintre poliţişti, plecând ulterior într-o direcţie necunoscută.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Prahova, fără ca bărbatul în vârstă de 55 de ani să necesite acordarea de îngrijiri medicale, nefiind transportat la spital.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de săvârşirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Ploieşti.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a dispus constituirea unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
 
Prin ordonanţa procurorului s-a dispus reţinerea bărbatului de 50 de ani pe o perioadă de 24 de ore.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ