Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Blejoi din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Costeştii din Vale
 
Miercuri, 7 septembrie poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Blejoi din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Costeştii din Vale, din judeţul Dâmboviţa, la o persoană bănuită de furt.
Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.
În fapt, în perioada iulie 2021 - iulie 2022, persoana bănuită ar fi săvârşit 3 infracţiuni de furt din autoturisme, care se aflau parcate în incinta unei unităţi comerciale din comuna Blejoi.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.000 de lei.
În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 44 de ani a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 8 septembrie, să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi cu sprijinul poliţiştilor Poliţiei oraşului Găeşti şi cei ai Secţiei de poliţie rurală Mătăsaru.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Blejoi, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ/Politia Romana