Un bărbat din Comarnic a fost reţinut, pentru că şi-a agresat concubina
UPDATE:
.În cursul zilei de marti, 6 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
STIRE INITIALA:
”La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Comarnic au fost sesizaţi prin plângere de către o tânără în vârstă de 25 de ani, din oraş, despre faptul că în urmă cu câteva ore ar fi fost ameninţată de fostul concubin. 
În fapt, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12:00, în timp ce se deplasa cu un taxi pe o stradă din oraş, fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.
Totodată, din verificări a reieşit faptul că, la data de 4 septembrie a.c., bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, lovind-o în zona feţei şi în zona membrelor superioare, spărgându-i totodată telefonul mobil, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.
În baza probatoriului administrat, ieri, 5 septembrie a.c., faţă de bărbatul din oraşul Comarnic a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.”
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ