Un bărbat din Câmpina s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi încălcarea ordinului de protecţie
 
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza staţiunii, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpina, în autovehicul fiind identificată încă o persoană, o femeie în vârstă de 55 de ani. 
 
Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate. 
La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieşit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecţie împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puţin de 5 metri unul de celălalt. 
 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi încălcarea ordinului de protecţie.
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ