Un bărbat din Ploieşti a fost depistat de poliţiştii de la Secţia 3 imediat după ce ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice
În noaptea de 1 spre septembrie a.c., în jurul orei 02:30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe strada Înfrăţirii din  municipiu, au observat un bărbat care avea un comportament suspect şi care transportă un bagaj voluminos. 
 
Poliţiştii au procedat la legitimarea bărbatului, stabilindu-se că are vârsta de 39 de ani şi este domiciliat în municipiu.
 
În urma verificărilor efectuate privind bagajul pe care îl avea asupra sa, a reieşit faptul că în urmă cu puţin timp, bărbatul ar fi sustras din incinta unui supermarket din municipiu mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 350 de lei.
 
Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, ulterior bunurile sustrase fiind predate reprezentantului societăţii comerciale, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ