Un prahovean a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie, violare de domiciliu şi ameninţare
La data de 31 august a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Măgureni despre faptul că, la uşa locuinţei sale s-a prezentat fostul concubin, deşi pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecţie. 
 
Din verificari, a rezultat faptul că la data de 14 iulie a.c., faţa de bărbat fusese emis un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie la o distanţă mai mica de 30 de metri faţa de femeie şi de locuinţa acesteia. 
 
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că bărbatul şi-ar fi ameninţat atât fosta concubină, cât şi pe actualul concubin al acesteia. 
 
Bărbatul în vârstă de 36 de ani din comuna Măgureni a fost condus la sediul poliţiei, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecţie, ameninţare şi violare de domiciliu.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ