PERCHEZIŢII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNII DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE
 
În dimineaţa zilei de ieri, 31 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Secţia de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Măneşti, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe.
O persoană a fost condusă la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri.
Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 28 spre 29 august a.c., un bărbat, în vârstă de 35 de ani ar fi avut un conflict spontan cu un vecin, iar ulterior conflictul a degenerat, bărbatul în vârstă de 35 de ani agresându-l pe vecinul său, acesta necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internat.
În urma percheziţiei efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infrcaţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Foto ilustrativ/gds.ro