Tineri din Câmpina  reţinuţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni
La data de 29 august a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Teilor din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane. 
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului identificând cele 7 persoane implicate în conflict, fiind vorba de 7 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17, respectiv 47 de ani. 
 
Din verificările efectuate a reieşit faptul că între cei 7 bărbaţi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia 4 dintre aceştia ar fi fost agresaţi de ceilalţi 3, fără a necesita transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 
 
Totodată, un tânăr în vârstă de 22 de ani ar fi distrus cu un obiect contondent şi geamul portierei unui  autovehiculul. 
 
În baza probatoriului administrat, faţă de 3 tineri cu vârstele de 21, 22, respectiv 25 de ani, domiciliaţi în municipiu a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ