Trei maşini au fost avariate de un şofer beat, la Ploieşti
 
La data de 27 august a.c., în jurul orei 21:30 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe strada 13 Decembrie, din municipiu ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fiind posibil ca unul dintre conducătorii auto să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.  
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 70 de ani, din comună Berceni, ulterior acesta din urmă fiind proiectat într-un altul, care se afla staţionat. 
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ