Depistat de poliţiştii prahoveni  conducând cu viteză peste limita legală un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare
La data de 23 august a.c., în jurul orei 02:30, poliţiştii idn cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe Drumul Naţional 1, pe raza comunei Româneşti au oprit o autoutilitară condusă de un bărbat, întrucât a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km (+36 km/h) în localitate. 
 
Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov. 
 
Cu ocazia verificărilor efectuate asupra documentelor prezentate de bărbat a reieşit faptul că acesta conducea un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare. 
 
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/sibiu100.ro