Trei bărbaţi din Floresti Prahova au fost reţinuţi pentru furt calificat şi lovire sau alte violenţe
 
La data de 8 august a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Floreşti au reţinut 3 bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.
În fapt, la data de 26 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Floreşti au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 25 iulie a.c., în jurul orei 20.45, ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către trei bărbaţi, pe motiv că i-ar fi surprins când voiau să părăsească locul de unde ar fi sustras mai mulţi baloţi.
Din cercetări, a reieşit faptul că 4 persoane ar fi sustras de pe un câmp, din comuna Floreşti, 11 baloţi de nutreţ, în cantitate de aproximativ 400 de kg fiecare.
În urma activităţilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea persoanelor bănuite, ca fiind 3 bărbaţi cu vârstele cuprinse între 33 şi 36 de ani, dar şi un tânăr de 17 ani, care ulterior au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.300 de lei a fost recuperat în totalitate.
În baza probatoriului administrat, faţă de cei trei bărbaţi din comuna Floreşti a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Floreşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ