Pericol pe soselele din Prahova. Alti soferi depistati la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Ieri, 7 august a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Bălţeşti, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza de competenţă au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Şoimari.

Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Ulterior, în jurul orei 2:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza de competenţă au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în comuna Lipăneşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Şi în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:IP Prahova

Foto ilustrativ