ACŢIUNE DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTII ORAŞULUI MIZIL
 
Atât pe parcursul zilei de ieri, cât şi pe parcursul nopţii trecute, în intervalul orar 18:00-05:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au acţionat pe raza oraşului pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 
În cadrul acţiunii au fost legitimate peste 80 de persoane, au fost controlate peste 70 de autoveicule,  fiind efectuate 40 de testări cu aparatul etilotest şi 5 cu aparatul DrugTest. 
În acest context, au fost aplicate peste 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 10.400 de lei, dintre care, 9 au fost aplicate pentru nerespectarea unor norme de convieţuire socială, 6 la regimul circulaţiei şi alte 2 pentru alte abateri constatate de poliţişti. 
Totodată, pentru neregulile constatate a fost reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare. 
Astfel de acţiuni sunt organizate permanent la nivelul judeţului Prahova, pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere. 
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ