Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploieşti  a împlinit 20 de ani de la înfiinţare
Luni, 1 august a.c., Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploieşti  a împlinit 20 de ani de la înfiinţare.
 
Cu ocazia aniversarii, la sediul unităţii militare a avut loc  un ceremonial militar-religios.  Totodată, în cadrul evenimentului a fost decorat Drapelul de Luptă, iar în semn de apreciere pentru întreaga carieră militară şi pentru profesionalismul manifestat, mai mulţi militari au primit embleme de merit.
 
Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploieşti  a împlinit 20 de ani de la înfiinţare
Momente pline de emoţie în cadrul Bazei 2 Logistică ”Valahia” Ploieşti, acolo unde cadrele militare au sărbătorit 20 de ani de la înfinţarea unităţii. Cu acest prilej, evenimentul a fost marcat de un ceremonial militar-religios.
 
Totodată, în cadrul evenimentului a fost decorat Drapelul de Luptă, iar în semn de apreciere pentru întreaga carieră militară şi pentru profesionalismul manifestat, mai mulţi militari au primit embleme de merit.
 
Conducerea Bazei 2 Logistică ”Valahia” susţine că în aceşti 20 de ani unitatea militară a evoluat de la an la an, totul datorită cadrelor militare care îşi dedică viaţa uniformei de militar.
 
La eveniment au participat şi cadrele militare în rezervă, care au vorbit despre importanţa Bazei 2 Logistică ”Valahia” Ploieşti.
 
Timp de 20 de ani, Baza 2 Logistică ”Valahia”, care are în compunere unităţi şi subunităţi specializate, a funcţionat în cadrul Diviziei 1 Infanterie ”Dacica” şi, din anul 2015, în cadrul Statului Major al Forţelor Terestre.
 
 
Foto/video: Mirela Macaveiu