Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii prahoveni
La data de 30 iulie a.c.,  în jurul orei 2:00 poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe strada Republicii din oraş au oprit, pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Ploieşti.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.  
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Tot noaptea trecută, în jurul orei 4.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism, care circula pe Bulevardul Independenţei din oraş.
Întrucât la înmânarea documentelor, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din comuna Scorţeni emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.  
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere Reţinut.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Sursa:IPJ Prahova