Accident rutier cu descarcerare pe Centura de Est a Ploiestiului. O dubă a intrat în copac
 
Astăzi, în jurul orei 16.00, la ieşirea din Ploieşti, pe  Centura de Est, a avut loc un accident rutier cu descarcerare.
O autoutilitara a intrat intr-un copac.
In autoturism se aflau trei persoane, doi  minori au ramas  incarcerati(constienti). 
Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate 1 maşină de stingere, 1 descarcerare şi 1 ambulnata SMURD.
Toate cele 3 victime au fost transportate la spital.
Comunicat Politia Prahova.
La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1 A- km 82  în afara localităţii Moara Noua , pe sensul de mers Blejoi către Bărcăneşti s-a produs un autoaccident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 35 ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1A,  pe sensul de mers Blejoi către Bărcăneşti, în punctul mai sus menţionat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu mai mulţi arbuşti ce se află în afara părţii carosabile.
 
În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului şi a doi pasageri minori cu vârstele de 13 şi respectiv 14 ani.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Traficul rutier este restricţionat pe sensul de mers către Bărcăneşti, fiind  dirijat alternativ de către poliţiştii rutieri.
 
Foto/video:ISU PRAHOVA