Jandarmii prahoveni au oprit un scandal in autobuzul 35 Barat
Tulburarea ordinii publice într-un mijloc de transport în comun din municipiul Ploieşti, oprită de jandarmii prahoveni
 
Ieri 25.07.2022, în jurul orei 22:25, printr-un apel telefonic la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, conducătorul unui autobuz de pe linia “35B” care circula în zona Păltinis din municipiul Ploieşti, a sesizat tulburarea ordinii publice în mijlocul de transport în comun de către un grup de tineri.
 
La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că trei tineri tulburau ordinea publică în mijlocul de transport în comun aparţinând T.C.E. Ploieşti, prin proferarea de injurii, expresii jignitoare şi vulgare la adresa conducătorului auto şi a celorlalte persoane din autobuz, provocând indignarea acestora.
 
Celor 3 persoane le-au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, constând în 2 avertismente şi o amendă în valoare de 100 lei, având în vedere faptul că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceştia sunt minori.
 
Puteti sesiza orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi să solicitaţi imediat sprijinul nostru la numărul de telefon 0244/406.405 (dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Prahova) sau în caz de urgenţă să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 !
 
Foto:IJJ Prahova