Pericol pe străzile din judeţul Prahova.Doi şoferi au fost prinşi beţi la volan.Unul dintre aceştia a fost implicat într-un accident rutier
La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 18:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Libertăţii din oraş au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
Întrucât la înmânarea documentelor, conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
 
Seara trecută, în jurul orei 00:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăeni, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă au oprit, pentru control, un autoturism care era dat în atenţie pe raza judeţului, întrucât, cu puţin timp în urmă, fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza comunei Brazi, plecând de la locul producerii evenimentului.
Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în comuna Măgurele. 
Întrucât la înmânarea documentelor, bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ