Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de poliţiştii prahoveni
La data de 14 iulie a.c., poliţiştii Secţiei rurale de poliţie Cocorăştii Colţ au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Jucătoria Buftea, pe numele unei femei, în vârstă de 62 de ani, domiciliată în judeţul Ilfov.
Acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, poliţiştii au procedat la conducerea acesteia la Penitenciarul pentru Femei Târgşoru Nou.
La data de 14 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit depistarea şi reţinerea unei persoane pe numele caruia autorităţile judiciare din Germania au emis un Mandat European de Arestare pentru comiterea unor infracţiuni de furt.
 
Bărbatul de 46 de ani, din comuna Bărcăneşti a fost depistat pe raza municipiului Ploieşti şi a fost prezentat Curţii de Apel Ploieşti care a emis pe numele acestuia Mandat de Arestare Preventivă prin care s-a dispus arestarea provizorie pe o perioadă de 12 zile.
 
Tot ieri, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Jucătoria Ploiesti, pe numele unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Ploieşti.
Acesta a fost condamnat la 3 luni şi 151 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie în formă continuată.
În cauză, poliţiştii au procedat la conducerea acestuia la Penitenciarul Mărgineni.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ