Împreună pentru DAVID.Poliţiştii, jandarmii şi pompierii prahoveni au donat sânge pentru minorul electrocutat
 
Potrivit ISU Prahova, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21:00, ISU Prahova a fost sesizat prin serviciul 112 despre faptul că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploieşti s-ar fi electrocutat în apropierea unei căi ferate.
Din păcate, David este internat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, în stare foarte gravă şi are nevoie urgentă de sânge.
Băiatul are o grupă de sânge mai rară: B3 RH negativ, dar, în baza unei cereri a medicului curant, se poate dona orice grupă şi va primi ce are nevoie.
Este singura modalitate în care David poate să trăiască.
”Aşa cum în misiunile lor poliţiştii, jandarmii şi pompierii prahoveni sunt pregătiţi să facă faţă provocărilor de zi cu zi, aşa au decis ca azi 15 iulie a.c., să-şi facă serviciul împreună,  pentru a da o şansă la viaţă lui David.
Povestea cred că o ştim cu toţii... în urma unui accident nefericit, acest copil de numai 14 ani din Ploieşti este în stare gravă la un spital din Bucureşti şi are nevoie urgentă de sânge.
Am ales să fim alături de el, într-un număr mare şi vom continua să mergem la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, pe tot parcursul săptămânii viitoare!
Vă îndemnăm şi pe voi să fiţi solidari şi generoşi!” precizează IPJ Prahova.