Prahoveni depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere
 
La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 6.45, poliţiştii Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Ştrandului au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani din oraşul Băicoi.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Pe timpul nopţii, în jurul orei 22.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza de competenţă au observat un autoturism, care circula pe strada Independenţei, care la vederea acestora a efectuat brusc viraj către strada Crişului.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reuşind identificarea şi oprirea în trafic a autoturismului în cauză, care era condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Băicoi.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca deţinător de permis de conducere.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ