Un prahovean  a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe
La data de 10 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au reţinut pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 4.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost agresat, de către o persoană, pe care nu o cunoaşte.
Din cercetări a reieşit că, bărbatul în vârstă de 47 de ani, din oraşul Mizil, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1B a oprit în dreptul unei unităţi comerciale, din comuna Albeşti Paleologu, pentru a-şi cumpăra ceva produse alimentare.
În urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat de către un alt bărbat, care ulterior ar fi părăsit incinta unităţii, fără a se cunoaşte direcţia de deplasare a acestuia.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta din urmă refuzând să fie transportat la spital.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Urlaţi.
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat unităţii de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/telegrama.ro