Update.Un minor s-a electrocutat pe  liniile de cale ferată, in  Ploieşti
UPDATE 2:
La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploieşti s-ar fi electrocutat în apropierea unei căi ferate. 
 
În baza celor sesizate, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului constatând faptul că minorul s-ar fi electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren, în zona staţiei Ghigiu. 
 
Întrucât minorul a suferit vătămări corporale, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.  
 
La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.  
 
În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
UPDATE:
Minorul electocutat are varsta de aproximativ 14 ani.
 
În urma evaluării medicale victima prezintă arsuri de gradul III şi IV pe 70% din suprafaţa corporală(faţă, torace, membre superioare şi inferioare). 
 
Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean-UPU Ploieşti de echipajul TIM.
Victima a fost intubată şi ventilată mecanic.
 
Stire initiala.
 
În urmă cu puţin timp, ISU Prahova a mobilizat o ambulanţă SMURD TIM, pe strada Ghighiului din Ploieşti, din primele informaţii la 112, un minor s-a electrocutat pe liniile de cale ferată.
 
În sprijinul echipajului medical se deplasează o autospecială de prima intervenţie şi comandă.
Intervenţia este în dinamică.
 
Stire in curs de actualizare...
Sursă : ISU si IJP  Prahova
Foto ilustrativ/republiknews.ro