Acţiuni ale poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova
Ieri, 8 iulie a.c., în mai multe intervale orare, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, au fost organizate mai multe acţiuni pe raza Secţiilor nr. 2 şi 3 de Poliţie Ploieşti, Poliţiei Municipilui Câmpina, Poliţiei orăşeneşti Slănic, Secţiilor de Poliţie Rurală Apostolache şi Cocorăştii Colţ, precum şi pe Drumurile Naţionale din judeţ, la nivelul Serviciului Rutier Prahova.  
Acţiunile au avut drept obiective prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, descurajarea elementelor infracţionale, prevenirea şi combaterea criminalităţii stradale precum şi verificarea modului de respectare al normelor rutiere în vigoare.
În cadrul acţiunii au fost angrenaţi peste 90 de poliţişti care au legitimat aproximativ 280 de persoane şi au controlat aproximativ 300  de autovehicule.
Astfel, au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţinale în valoare de peste 44.000 de lei. Totodată au fost reţinute 11 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare. 
Precizăm faptul că astfel de acţiuni sunt organizate permanent la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova în vederea menţinerii climatului de ordine şi siguranţă publică.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ