Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează tradiţionalul eveniment Ziua porţilor deschise
 
În data de 8 iulie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează tradiţionalul eveniment «Ziua porţilor deschise» şi cu acest prilej marchează 25 de ani de la înfiinţarea instituţiei.
Cu această ocazie, în cadrul unităţilor de asistenţă socială din structura instituţiei au loc ateliere de creaţie, expoziţii cu obiecte decorative realizate de beneficiarii centrelor, programe artistice, concursuri şi activităţi comune de socializare la care sunt invitaţi membri ai familiilor, colaboratori şi parteneri care ne-au fost alături de-a lungul timpului.
Prin intermediul acestui eveniment se urmăreşte dezvoltarea oportunităţilor de cunoaştere reciprocă şi de îmbunătăţire a comunicării între autorităţile şi instituţiile publice, cetăţeni şi beneficiari ai serviciilor furnizate în unităţile de asistenţă socială.
Astfel, ne dorim să prezentăm celor interesaţi cât mai multe informaţii cu privire la problematica specifică a copilului, a familiilor aflate în situaţie de risc şi a persoanelor cu dizabilităţi, precum şi despre natura atribuţiilor personalului, despre activităţile în care sunt implicaţi beneficiarii şi despre proiectele noastre de viitor.
Pentru a marca festiv acest eveniment şi pentru celebrarea celor 25 ani de la înfiinţarea instituţiei, în programul zilei vor fi incluse expoziţii de fotografii, sugestiv intitulate ”Punte peste timp” cu şi despre evoluţia unităţilor de asistenţă socială din această perioadă.  
 
Sursa: Comunicat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova