Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au desfăşurat acţiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă şi persoane
Vineri, 1 iulie 2022, în intervalul orar 05:30-10:00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au desfăşurat  pe străzile Democraţiei, Ştrandului, Găgeni, precum şi pe Şoseaua Vestului, acţiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă şi persoane.
 
Astfel, pentru nerespectarea prevederilor legale privind masa maximă admisă şi transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepţia autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizaţie de circulaţie eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti, utilizarea altor terminale, circulaţia autovehiculelor pe alte trasee şi oprirea în alte staţii decât cele stabilite de Consiliul Local, au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.500 lei.
 
Echipajele Poliţiei Locale Ploieşti vor desfăşura în continuare astfel de acţiuni, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul transportatorilor şi pentru asigurarea respectării normelor legale.
 
Sursa:Comunicat Politia Locala Ploiesti