Poliţiştii prahoveni au salvat o femeie rătăcită într-o pădure
 
Ieri, 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, Poliţia oraşului Vălenii de Munte a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că un prieten al său se află în pădurea Cazacu, din comună Gura Vitioarei şi de trei ore nu mai ştie nimic de soţia sa, fiind convins că aceasta s-a rătăcit.
În urma apelului, poliţiştii cunoscând zonă ca fiind frecventată de animale sălbatice au constituit echipa operativă şi de îndată, coordonaţi de şeful Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte au pornit în zona indicată, unde l-au găsit pe bărbat care le-a spus că a venit cu soţia sa în pădure, pentru a culege ciuperci şi că la un moment dat a plecat la maşină să lase o sacoşă, iar când s-a întors a constatat faptul că aceasta nu mai este.
Speriat de faptul că în apropiere şi-au mai făcut apariţia şi câţiva urşi a cerut ajutor.
Poliţiştii, împreună cu pompierii şi jandarmii prahoveni, dar şi cu un pădurar au împărţit zona pe mai multe tronsoane de drum, în speranţa că o vor găsi mai repede pe femeie.
În jurul orei 16.40, colegii noştrii au sunat în dispecerat, cu vestea că au găsit-o pe bătrânică, teafără şi nevătămată.
7 kilometrii au parcurs Iulian, Nicolae, Constantin şi Radu până să o găsească pe tanti Constanţa, care se afla la limita între satul Bughea de Jos şi pădurea Cazacu, din comună Gura Vitioarei.
Zâmbetul de mulţumire al doamnei Constanţa i-a făcut pe poliţiştii noştrii să plece acasă împăcaţi că au evitat o tragedie !
 
Sursă şi foto : IJP Prahova