Politistii locali din Ploiesti au depistat un tanar care a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat şi a spart litera
Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 01:22, poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică I, au fost sesizaţi prin Dispeceratul instituţiei să se deplaseze pe Bulevardul Republicii, în faţa sediului Primăriei Municipiului Ploieşti, unde un grup de tineri se comportă necivilizat.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au constatat că o persoană de sex masculin a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat şi a spart litera "o" din inscripţia municipiului.
Întrucât bărbatul s-a manifestat în mod agresiv faţă de agenţii de ordine publică, s-a solicitat sprijinul poliţiştilor locali din cadrul Biroului Intervenţie Rapidă, care au procedat la imobilizarea acestuia prin încătuşare.
Acesta a fost legitimat şi identificat ca fiind numitul N.A., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Ploieşti, împreună cu el aflându-se şi numiţii R.N., B.F. şi P.M., cu vârste cuprinse între 25 şi 27 de ani.
Poliţiştii locali au procedat la predarea lui N.A. reprezentanţilor Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti, pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 04:00, poliţiştii locali aflaţi în patrulare pe axa Nord-Sud a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în faţa centrului comercial Winmarkt Ploieşti, mai mulţi tineri care se manifestau zgomotos, purtând discuţii pe un ton ridicat.
La faţa locului au sosit şi poliţişti locali din cadrul Biroului Intervenţie Rapidă, iar din constatarea în teren a rezultat că a avut loc un scandal în zona unui club din apropiere; totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că uşile de acces către clubul respectiv au fost vandalizate şi mai multe mese aparţinând unei unităţi economice din zonă erau rupte şi aruncate pe aleea centrală.
Pentru un bărbat implicat în scandal, s-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, iar alte patru persoane au fost legitimate, identificate şi predate Secţiei nr. 1 de Poliţie Ploieşti, în vederea continuării verificărilor.
 
Sursa:Comunicat Politia Locala Ploiesti
 
Foto  ilustrativ