UPDATE.PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT
 Ieri, 23 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti în vederea documentării activităţii infracţionale a 2 persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.
 
La sediul unităţii de poliţie, au fost conduse două persoane, în vederea audierii. 
În fapt, la data de 3 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 25 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi sustras un autoturism care se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei. 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsiri preventive. 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploieşti.
În urma cercetărilor efectuate în cauză, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Ploieşti. 
În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 iunie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au efectuat o percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului în vârstă de 39 de ani, fiind găsite mai multe mijloace materiale de probă. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri  prevenitive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
 
Sursa:IPJ Prahova