Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti.Programul spectacolelor de săptămâna aceasta

Joi seară, un spectacol multimedia aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Constantin Brâncuşi; vineri, îi întâlnim pe Liza şi Alfred, doi tineri a căror nuntă este pusă în pericol de animozităţile dintre părinţi; sâmbătă, cunoaştem poveştile de viaţă a şase cupluri care îşi dezvăluie, cu umor, ironie sau sarcasm, problemele conjugale. Duminică dimineaţă, suntem martori la întâmplările prin care trece Gulliver, binecunoscutul erou al lui Jonathan Swift, iar seara avem parte de o comedia de*ll arte în care domniţe seducătoare şi domni cuceritori provoacă răsturnări de situaţie amuzante.
„Brâncuşi, dragostea mea!” - joi, 23 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Un spectacol multimedia inspirat de cartea „Brâncuşi, dragostea mea” a Claudiei Motea, tradusă şi publicată deja în zece limbi, ce aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuşi cu femei celebre care i-au fost muze. Spectacolul va fi urmat de lansare de carte „Brâncuşi, dragostea mea”, autor Claudia Motea. De asemenea, va putea fi vizionată expoziţia de pictură „Brâncuşi şi muzele sale”, prezentator Nicoleta Paninopol, Manager al Centrului Cultural UNESCO „Mihai Eminescu”, însoţită de autorul tablourilor, pictorul Dimitri Murakovsky.
„ Cuscrii din Tirana - vineri, 24 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu. Liza provine dintr-o familie de greci cu o situație financiară privilegiată şi urmează să se întoarcă de la Londra însoţită de iubitul ei. Întreaga familie este entuziasmată de viitorul ginere, pe care îl consideră un lord englez, dar când aceştia îi descoperă adevărata identitate, se declanşează o serie de situaţii comice, care vor pune la încercare relaţia celor doi tineri.
„Toxic - sâmbătă, 25 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu”. Oamenii se atrag şi se resping în multe feluri, poartă măşti sau ajung să se confunde cu acestea. Spectacolul „Toxic” dezvăluie impactul pe care îl au iluziile, diferenţele de percepţie, amăgirile şi dezamăgirile asupra relaţiilor de cuplu.
„Gulliver în ţara lui Liliput - duminică, 26 iunie, ora 11.00, sala Teatrului Toma Caragiu.

Aruncat de valuri pe ţărmul unei insule de poveste după ce corabia pe care se afla naufragiază, Gulliver îşi face în scurtă vreme o sumedenie de prieteni, toţi de înălţimea unui deget.
„ Linişte! Se repetă” - duminică, 26 iunie, ora 19.00, sala Teatrului Toma Caragiu.

O piesă cu influenţe din comedia de'll arte, care aduce laolaltă domniţe dornice de măritat şi domni mai juni sau trecuţi de prima tinereţe, aflaţi în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească şi, mai ales, financiară.

Biletele sunt disponibile la Agentia de Bilete a Teatrului ”Toma Caragiu”, numar de telefon 0244 522 774, sau online la sectiunea PROGRAM SPECTACOLE.