Temisan si Davidescu divorteaza. Si la Ploiesti. In „Divortul anului”
Binecunoscutii artisti Monica Davidescu si Aurelian Temisan, vin la Ploiesti, pe 13 iunie la Casa de Cultura a Sindicatelor,  ora 19:00 cu spumoasa comedie „Divortul anului”, piesa pusa in scena de Compania de Teatru Concordia.
 
Compania Concordia a adus la viata o comedie inspirata din viata de cuplu, care ii are ca protagonisti pe Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu si
Aurelian Temisan, „Divortul anului” insemnand doua ore de rasete, muzica si de ce nu chiar introspectie in propriile veti.
 
In societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni,se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre
libertatea de a avea parteneri  in afara casatoriei, ramanand in continuare  in relatia de sot/sotie sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire, prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti. „Toate cuplurile care au incercat au esuat lamentabil”.
Pana la urma se dovedeste ca nu e o solutie pentru salvarea casniciei ci un drum sigur catre pierderea cuplului.
 
"Divortul anului" este o piesa adaptata, de insusi marele actor Ion Lucian, dupa o idee a unui film celebru din perioada anilor ’70 si daruita lui Ovidiu Cuncea, cu mai multi ai in urma.
 
Piesa trateaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot-sotie, a unor oameni ce se indreapta spre „a treia tinerete” si care se afla prinsi in vartejul „ipocriziei convenientelor moderne”.
 
Regia este sub semnatura lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creata de Gabi Albu si costume realizate de Ellida Toma.
 
Compania Concordia isi doreste sa aduca zambete pe fata tuturor oamenilor si vine cu piesele ei peste tot prin tara. Cine nu isi doreste sa se detaseze putin de cotidian si sa savureze cateva momente de comedie?
 
Ne vedem curand! 13 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:00.
 
Compania de Teatru Concordia
 
Bilete pe:
 
1.  Bilete la Divortul anului - Casa de Cultura a Sindicatelor din
Ploiesti (blt.ro
2.Bilete la Divorţul anului - Ploieşti (mystage.ro
 
3.    Bilete DIVORTUL ANULUI | PLOIESTI | 13 Jun 2022, 19:00 | Casa de
Cultura Sindicatelor Ploiesti | Teatru | BILET.ro [3]
 
 
Actori: Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea si Aurelian Temisan