Corala “Paul Constantinescu” participa la Festivalul de Colinde şi Obiceiuri de Iarnă “Crăciunul la români”

 

Corala “Paul Constantinescu” a Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti va participa, în perioada 9 – 10 decembrie 2017, la Festivalul de Colinde şi Obiceiuri de Iarnă “Crăciunul la români”, organizat de Fundaţia “Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

Corala va susţine un program muzical în cadrul spectacolului de Gală, care va avea loc sâmbătă, 9 decembrie 2017, în Sala de Sport a Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. Duminică, 10 decembrie, corala  va participa la slujba duminicală de la Catedrala ortodoxă din localitate, în cadrul căreia va oferi răspunsurile liturgice şi va susţine un miniconcert de colinde.

Pentru  Festivalul de Colinde şi Obiceiuri de Iarnă “Crăciunul la români” de la Sfântu Gheorghe, formaţia corală “Paul Constantinescu” a pregătit următorul repertoriu: “Vine Crăciunul pe seară”, compozitor Nicolae Urs, “Minune prea mare”, compozitor Paul Constantinescu, “Fecioara astăzi”, muzica Paul Constantinescu,  “Colindul Clopotelor”, compozitor Valentin Teodorian, dar şi alte colinde tradiţionale româneşti.