Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti  se va alatura campaniei umanitare „Artisti romani pentru artisti ucraineni”
Teatrul „Toma Caragiu” va invita duminica, 29 mai, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la spectacolul Job Interviews, de Petr Zelenka, in regia lui Alexandru Mazgareanu, ce prezinta povestea unei femei care are capacitatea de a rezista intr-o lume cinica, rece, dura si care, atunci cand pierde tot, are puterea de a o lua de la capat.
Spectacolul se va juca in cadrul Campaniei umanitare Artisti romani pentru artisti ucraineni, eveniment organizat de UNITER, in parteneriat cu Worldwide Reading Project si CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore. In urma propunerii UNITER, 46 de institutii culturale de stat si independente au raspuns favorabil apelului de a fi impreuna, prin teatru, pentru pastrarea demnitatii artistilor si pentru sustinerea culturii ucrainene.
 
Sumele obtinute din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari vor fi virate in contul special deschis de Asociatia UNITER
 
Fondul de Solidaritate Teatrala
RO22RNCB0072049712860086 BCR SECTOR 1
 
Lista completa a spectacolelor programate in cadrul campaniei o puteti regasi accesand link-ul https://www.uniter.ro/campania-artisti-romani-pentru-artisti-ucraineni-program/.
 
Va asteptam sa fiti parte a acestui demers, sa va bucurati de teatru si impreuna, artisti si spectatori, sa putem readuce speranta in vietile semenilor nostri, prin forta solidaritatii umane!