Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti vă invită la concertul „Mai Jazz Manouche”, sustinut de Emy Dragoi si Jazz Hot Club Romania
Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti vă invită vineri,  27 mai a.c., în sala Teatrului, la concertul  „Mai Jazz Manouche”, sustinut de Emy Dragoi si Jazz Hot Club Romania.
 
 Invitatul special al evenimentului este muzicianul Andrei Tudor, pianist şi dirijor ce a colaborat cu personalităţi artistice precum Angela Gheorghiu, Andrea Bocelli, Goran Bregovici, având în palmares peste 30 de premii naţionale şi internaţionale pentru compoziţie şi interpretare.
Jazz Manouche  este un gen muzical cu o istorie şi un parfum aparte, ce îşi are originile în Franţa, ţara în care Emy Drăgoi şi-a desăvârşit studiile muzicale, l-a descoperit pe Django Reinhardt, unul dintre iluştrii promotori ai acestui gen, şi unde i-a fost acordat, în 2005, titlul de Artistul anului.
„Întreaga mea copilărie, ca de altfel întreaga mea viaţă, este legată de muzică. Sunt extrem de numeroase amintirile, dar nu am uitat niciodată şi nici nu voi uita ziua în care, atunci când aveam doar 3 ani, am primit în dar primul meu acordeon. Eu mă simt cel mai bine pe scenă. Din respect pentru public, niciodată nu sunt mulţumit de ceea ce fac şi întotdeauna îmi propun mai mult”, mărturiseşte Emy Drăgoi.
Vă aşteptăm la un eveniment special în care muzica ce poartă amprenta personală a lui Emy Drăgoi va fi poarta de intrare către o lume plină de energie, culoare şi pasiune.
Biletele, în valoare de 60 lei, sunt disponibile la Agentia de Bilete a Teatrului ”Toma Caragiu”, numar de telefon 0244 522 774, sau online , prin intermediul linkului  https://ove.ro/mai-jazz-manouche?fbclid=IwAR1x7kW-uORT3t-B-22UUERChYKin6Vc7QhxmXn4XSYJnKGXgvYkhjzePVo