Stagiunea „Prologul festivalului” 2021–2022.R E C I T A L   E X T R A O R D I N A R.Sâmbăta Luminată în Acorduri de Harpă

Stagiunea „Prologul festivalului” 2021–2022

R E C I T A L E X T R A O R D I N A R

Sâmbăta Luminată în Acorduri de Harpă

Invitată :

Prof. Dr. MIRUNA – ELENA VIDICAN – harpă

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina organizează al 6-lea recital al Stagiunii „Prologul festivalului” 2021-2022, sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 16:30, în sala mare a prestigioasei instituţii câmpinene.

Revine pe generoasa scenă a Casei de Cultură „Geo Bogza” un instrument deosebit de frumos şi rar ascultat ca solist, inclusiv de publicul câmpinean - harpa. Suntem încântaţi să oferim la sfârşitul Săptămânii Luminate muzică de mare sensibilitate, cu sunete celeste care ne vor oferi minute de mare încântare.

Invitata acestui recital este îndrăgita harpistă Prof. Dr. Miruna-Elena Vidican, renumită pe plan naţional şi care ne onorează prin a îndeplini inclusiv funcţia de coordonator artistic al Festivalului de Arte / Festival 4 Arts. Alături de doamna Prof. Dr. Miruna Vidican, pe scena Casei de Cultură vor reveni trei dintre elevii domniei sale, deosebit de talentaţi şi apreciaţi de publicul câmpinean. Dintre ei, fraţii Blejan au pregătit o surpriză care răspunde circumstanţelor internaţionale actuale şi care ne va impresiona profund.

Recitalul este întregit de minunate prestaţii ale tinerilor muzicieni câmpineni îndrumaţi de profesorii: Andrei Dănuţ, Monica Vasile-Burtescu şi Ileana Petrescu.

Vă aşteptăm sâmbătă, 30 aprilie, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, la un Recital Extraordinar cu Lumina Sfântă în suflet, în care harpa va avea un rol central, iar pianul, chitara, vocea şi chiar ... flautul (surpriza) se vor alătura! Intrarea este liberă.

Detalii şi rezervări de locuri: