„Toxic”, un nou spectacol pe scena Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti
 
Vineri, 6 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să urmăriţi cea mai recentă producţie a secţiei Dramă: „Toxic” de Bruce Kane, în traducerea lui Florin Piersic Jr., cel care semnează şi regia spectacolului.
Prezentând poveştile de viaţă a şase cupluri, spectacolul „Toxic” dezvăluie, pe parcursul mai multor tablouri, impactul pe care îl au iluziile, diferenţele de percepţie, amăgirile şi dezamăgirile asupra relaţiilor de cuplu; oamenii se atrag şi se resping în multe feluri, poartă măşti sau ajung să se confunde cu acestea şi dovedesc, încă o dată, că sunt acele fiinţe imperfecte care îşi caută fericirea într-o relaţie dar, uneori, ajung să îşi trăiască singurătatea în doi.
 
În distribuţie, publicul îi va putea vedea pe actorii: Bogdan Farcaş, Theodora Sandu, Andrei Radu, George Liviu Frîncu, Nadiana Sălăgean, Clara Flores, scenografia este semnată de Mihai Androne, light-design Ionuţ Aldea.
 
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, prin intermediul linkului https://ove.ro/toxic/locuri?embed=0
 
Sursa:Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiesti