Programul Teatrului ”Toma Caragiu ” in perioada 25 aprilie-1 mai 2022
 
Saptamana aceasta, personaje cunoscute si indragite isi vor spune povestile la teatru, spre incantarea celor mari si celor mici, deopotriva.
        Capra cu trei iezi - joi, 28 aprilie, ora 10.00, sala Teatrului de Animatie. Daca ar fi ascultat sfaturile mamei, cei trei iezi nu ar fi cazut in capcana intinsa cu siretenie de lupul cel viclean. Povestea scrisa de Ion Creanga ii va invata pe cei mici cum sa deosebeasca binele de rau si sa nu aiba incredere in necunoscuti, chiar si atunci cand acestia par bine intentionati.
        Sorry, Charlie! - joi, 28 aprilie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie si Jenny, sotia lui, incearca sa sustraga un diamant din casa domnului Butterfly, aflat in vacanta. Doi musafiri ce se ivesc din senin la usa la dau insa planurile peste cap, iar pentru a nu fi prins in fapt, Charlie este nevoit sa pretinda ca el este proprietarul. Descopera cum va reusi Charlie sa iasa din incurcatura, urmarind spectacolul „Sorry, Charlie!”, de Troy Shearer.
        Bucle Aurii - vineri, 29 aprilie, ora 18.00, si duminica, 1 mai, orele 10.30 si 12.00, sala Teatrului de Animatie. „Bucle Aurii se doreste a fi primul contact al unui copil cu teatrul si chiar cu spatiul scenic, cei mici fiind intampinati de actori si de marionete inca din foaier, dupa care urmeaza un traseu care ii plaseaza chiar pe scena, la o distanta de cativa metri de papusi. Astfel, spectatorii fac parte din poveste, propunerea scenica mizand si pe interactivitatea lor. ” (Georgeta Dragan, regizor)
         Menajeria de sticla - vineri, 29 aprilie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol al amintirilor, Menajeria de sticla invita la introspectie si ne provoaca sa ne intrebam: daca ne-am putea intoarce, daca am putea schimba ceva din trecut, care ar fi, oare, cursul lucrurilor.
        O noapte furtunoasa - sambata, 30 aprilie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol ce ilustreaza, cu umor, moravuri si situatii actuale si in societatea contemporana: un „bagabont” atenteaza la onoarea de familist a lui Jupan Dumitrache, cherestegiu si capitan in Garda civila, care apeleaza la Chiriac, omul lui de nadejde, sa ii apere reputatia. Urmeaza incurcaturi si evenimente tumultuoase, declansate de o banala confuzie. 
Biletele pentru aceasta reprezentatie sunt SOLD OUT.
        Da, Doamne, cantec! - duminica, 1 mai, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Unele dintre cele mai indragite melodii compuse de-a lungul timpului de apreciatul dirijor si compozitor Viorel Gavrila vor fi interpretate de solistii Teatrului Majestic: Nico, Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Orchestra Majestic.
Amfitrion: Mihaela Rus.
Invitat special: Carmen Radulescu
        Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole