Câteva zile ne mai despart pana la Festivalul de teatru “Toma Caragiu”, ediţia a 7 a. Programul complet

Marţi în foaierul Teatrului “Toma Caragiu “Ploieşti a avut loc conferinţa de presă dedicată Festivalului de teatrul “Toma Caragiu “Ploieşti.

 

În prezenţa reprezentanţilor sponsorilor şi partenerilor teatrului ploieştean, au fost prezentate evenimentele care vor avea loc cu ocazia Festivalului de teatru “Toma Caragiu, de anul acesta.

Actori celebri vor urca pe scenă.

Pe scenele Festivalului, aflat la cea de a 7 a ediţie, vor evolua actori celebri precum: Oana Pellea, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Marcel Iureş, Florin Piersic jr., Alexandru Papadopol, Catrinel Dumitrescu, Ana Ciontea, Mircea Rusu, Andi Vasluianu, dar şi tinere talente din ouă generaţie.

18 evenimente, 16 spectacole şi 2 concerte.

Potrivit selecţionerului Festivalului, cunoscută realizatoare de emisiuni culturale de la Radio România Actualităţi şi Radio România Cultural, Raluca Rădulescu, evenimentul va cuprinde 16 spectacole şi 2 concerte.

Locaţiile alese pentru evenimente sunt: Teatrul “Toma Caragiu “Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor, Teatrul pentru copii “Ciufulici “şi Berăria Teatrului, în funcţie de vreme vor avea loc spectacole şi pe esplanadele din faţa Teatrului “Toma Caragiu “respectiv a Palatului Culturii:
Şold ouţ la 5 spectacole.

Pentru 5 spectacole, toate biletele s-au vândut.

Detalii aici: http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12


Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilete o pot face de la agenţia de bilete a Teatrului Toma Caragiu sau online, accesând link-ul http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=festival_detail&event=1&edition=12

Preţul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol şi scade odată cu achiziţionarea mai multor bilete. Preţul redus pentru elevi, studenţi, pensionari este de 30 de lei.

Buget de aproximativ 600.000 lei.

Ediţia cu numărul 7 a Festivalului de Teatru Toma Caragiu, are un buget mai mare ca ediţia trecută, acesta fiind de aproximativ 450.000 de lei din fondurile locale ale Primăriei Ploieşti, iar din sponsorizări suma este de 150.000 de lei.
Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu este următorul:

Marţi, 31 octombrie, ora 18.30      Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Odeon Bucureşti

Soldatul de ciocolată (sau Armele şi omul)

de George Bernard Shaw

traducerea şi adaptarea: Dana Dima

regia: Andrei Şerban

scenografia: Anka Lupeş

coloana sonoră: fragmente din Ernani de Verdi

distribuţia: Sabrina Iaşchevici, Antoaneta Zaharia, Alina Berzunţeanu, Alexandru Papadopol, Cezar Antal, Constantin Cojocaru, Cătălin Babliuc, Dimitrii Bogomaz

durata spectacolului: 2h 25 min. (cu pauză)

„Shaw priveşte cu umor ipocriziile naturii umane, care, constatăm şi noi odată cu el, au rămas, până în secolul 21, neschimbate. Autorul ne invită să ne vindecăm prin râs de iluziile acelui fals patriotism, cât şi de absurditatea intenţiilor şi acţiunilor noastre. E o piesă pe care George Orwell o admira şi pentru faptul că nu-şi pierduse actualitatea în timp, morala ei - aceea că războiul nu e o sublimă aventură romantică, meritând în continuare a fi repetată.” (Andrei Şerban – regizor)

Marţi, 31 octombrie, ora 21.00     Sala Teatrului pentru Copii

Centrul Cultural ARCUB

Idolul şi Ion Anapoda

adaptare de Mariana Cămărăşan după George Mihail Zamfirescu

regia: Mariana Cămărăşan şi Toma Dănilă

scenografia: Vladimir Turturică

light-design-ul: Ştefan Vasilescu

distribuţia: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas

durata spectacolului: 120 min. (cu pauză)

Avem nevoie de bucurie, romantism, dragoste, poveşti. Mai ales acum, când lumea pare să se dezintegreze, când ritmul este alert şi neiertător, când se pare că am uitat de noi. Este necesar să ne redescoperim în lumina unui râs nestăpânit, a unor farse nevinovate, pentru a vedea cât de ridicoli şi sublimi suntem, sau am putem fi, atunci când ne îndrăgostim. De fapt, avem nevoie doar să fim. Până la urmă SĂ FIM. Pur şi simplu.

ANAPODA… un joc de-a teatrul, un joc de-a iubirea, un joc de-a viaţa – toate în amintirea unei doamne minunate care s-a îndrăgostit cândva de un bărbat prea tânăr, prea gentil, prea vorbăreţ… un om total, dar total ANAPODA.

Miercuri, 1 noiembrie, ora 18.30   Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Naţional Bucureşti

Umbre

de Marilia Samper

traducerea: Florin Galiş şi Iunia Mircescu

regie, scenografie, ilustraţie muzicală, lighting design: Vlad Cristache

asistent regie: Teodora Petre

asistent scenografie: Silvia Nancu

distribuţia: Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, Alexandra Sălceanu, Emilian Mârnea

durata spectacolului: 2h 15 min. (fără pauză)

O montare cu o distribuţie extraordinară, care reuneşte trei generaţii de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentaţi regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele îşi trăiesc drama personală până când, treptat, povestea fiecăruia se întrepătrunde cu povestea celuilalt, ca într-un puzzle care, odată asamblat, va dezvălui imaginea finală.

Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, cu piese montate pe importante scene din Barcelona, care afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană şi de ceea ce motivează oamenii să acţioneze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunţit temerile, obsesiile, dorinţele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spaţiu pentru imaginaţie şi poetic”.

Miercuri, 1 noiembrie, ora 21.00    Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul ACT Bucureşti

N-ai tu treabă!

de Cătălin Ştefănescu după Dănilă Prepeleac de Ion Creangă

regia, scenografia, muzica: Alexandru Dabija

distribuţia: Marcel Iureş, Alexandru Voicu, Andrei Seuşan

durata spectacolului: 80 min. (fără pauză)

„Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiţiei, pornind de jos şi ajungând sus, spre încântarea mulţimilor care speră veşnic în biletul câştigător. Din motive numai de el ştiute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morţii, Dănilă face o favoare apropiaţilor şi lumii în general şi acceptă să povestească CUM a ajuns de la condiţia de sărăntoc şi idiotul satului la starea de bunăstare actuală.” (Alexandru Dabija – regizor)

„Pentru mulţi dintre noi, azi, minunata poveste a lui Creangă poate să pară ceva nostim, dar de o dezarmantă naivitate. Însă, pe cărările şi ocolişurile sale, se ivesc întrebări valabile de când lumea. De ce nu se potriveşte o socoteală simplă, făcută acasă, cu cea din târg? De ce furtul de la cineva care a agonisit avere poate fi considerat un lucru justificat? De ce trage norocul doar la unii? De ce se spune că banul e ochiul dracului? Pentru toate problemele astea, şi pentru multe altele, la noi există un răspuns suveran:„N-ai tu treabă!”.  (Cătălin Ştefănescu)

Joi, 2 noiembrie, ora 18.30    Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Point Bucuresti

O mie de motive

după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan 

traducerea: Horia Suru şi Florin Piersic jr.

regia: Horia Suru

distribuţia: Florin Piersic jr.

durata spectacolului: 100 min. (fără pauză)

Un spectacol despre cât suntem dispuşi să facem pentru cei pe care îi iubim. „O mie de motive” spune povestea unui om care în diferite etape ale vieţii caută lucrurile frumoase din oameni şi din tot ce-l înconjoară, ca să înţeleagă mai bine cine este şi ce-i cu lumea asta! (Horia Suru)

Duncan Macmillan e pescarul care aruncă momeala. Horia Suru e scafandrul care stă la pândă şi o vede. Iar eu sunt doar un peştişor rătăcit, care pică în plasa celor doi complici. Tot ce contează e că am cel puţin o mie de motive să mă duc la teatru. (Florin Piersic jr.)

Joi, 2 noiembrie, ora 20.30  Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul de Comedie

Kimberly

de David Lindsay-Abaire

traducerea: Andreea Vulpe

regia: Andreea Vulpe

scenografia şi costumele: Cristina Milea

distribuţia: Virginia Mirea, Mihaela Teleoacă, Vlad Bîrzanu, Laura Creţ, Ioan Coman

durata spectacolului: 2h 15 min. (fără pauză)

Kimberly este un spectacol provocator care răstoarnă prejudecăţile despre normalitate. O familie disfuncţională pusă în faţa unor situaţii normale reacţionează în cele maine aşteptate moduri, amintind de comediile negre cu tot arsenalul lor de umor, satiră şi de neconvenţional. Kimberly asigură echilibrul, aducând în ciudata poveste emoţia necesară transmiterii unui mesaj care conferă un alt înţeles înaintării în vârstă.

Vineri, 3 noiembrie, ora 18.30   Sala Teatrului pentru Copii

Centrul de Teatru Educaţional REPLIKA

Rovegan

text de Catinca Drăgănescu

regia: Catinca Drăgănescu

muzica: Alexei Ţurcan

video şi documentare: Alexandra Dincă, Vlad Bîrdu, Ionuţ Popescu

distribuţia: Mihaela Teleoacă, Silvana Negruţiu şi Valentina Zaharia

durata spectacolului: 90 min.

Inspirat de cartea Lilianei Nechita, Cireşe amare şi realizat ȋn urma unei ample documentării desfăşurate ȋn localităţi din judeţul Vaslui, ROVEGAN explorează fenomenul migraţiei motivate de sărăcie dinspre Europa de Est spre Occident. Urmând traseul unui basm contemporan, spectacolul ficţionalizează experienţa mamelor nevoite să plece la muncă ȋn Italia şi interoghează asupra efectelor unei astfel de dislocări ȋn plan personal şi social. ROVEGAN ia forma unui storytelling colectiv urmărind povestea a trei generaţii de femei şi a modului ȋn care luptă fiecare pentru o viaţă mai bună.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

Vineri, 3 noiembrie, ora 18.30    Casa de Cultură a Sindicatelor

Teatrul Naţional „Lucian Blaga” Cluj-Napoca

nziana şi Pepelea

de Vasile Alecsandri

regia: Alexandru Dabija

scenografia: Cristian Rusu

muzica: Ada Milea şi Anca Hanu

mişcare scenică: Florin Fieroiu

asistent costume: Cătălina Chirilă

asistent de regie: Leta Popescu

distribuţia: Anca Hanu, Miriam Cuibus, Angelica Nicoară, Irina Wintze, Diana Buluga, Adriana Băilescu, Patricia Brad, Matei Rotaru, Ionuţ Caras, Radu Lărgeanu, Cristian Grosu, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dragoş Pop, Cristian Rigman, Miron Maxim, Silvius Iorga, Mihnea Blidariu

durata spectacolului: 2h 30 min. (cu pauză)

„Cu Sânziana şi Pepelea redescoperim copilăria teatrului românesc, acea naivitate hazlie, jucăuşă, care grăieşte însă multe adevăruri despre firea românească valabile şi astăzi; un text foarte teatral, cu potenţialităţi scenice, de joc… „E jucăuş, da, afirmă regizorul, era şi vremea când se descopereau, cel puţin la noi, efectele scenice, trapa, lumina electrică, schimbatul rapid al decorurilor, coborârea din plafon… şi într-adevăr, ceea ce se vede la Alecsandri, şi o făcea mai mult sau mai puţin calculat, era cunoaşterea folclorului. Iar noi am mers mult pe această cale a folclorului, şi nu la modul superficial, ci mai aprofundat: am ajuns la iele, la vrăjitoare, la blesteme, la legătura cu religia creştină, cu ortodoxismul. Ţinta spectacolului este însă în primul rând să bine-dispună“. (Alexandru Dabija-regizor)

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

 

Vineri, 3 noiembrie, ora 20.30    Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Nottara Bucureşti

Iarna

de Jon Fosse

traducerea: Carmen Vioreanu

adaptarea: Anca Măniuţiu

regia: Mihai Măniuţiu

scenografia şi costumele: Adrian Damian

muzica: Mihai Dobre, Ana Teodora Popa

coregrafia: Andrea Gavriliu

light design: Cristian Şimon, Andrei Florea

sound design: Vladimir Ivanov

distribuţia: Catrinel Dumitrescu, Andrea Gavriliu, Andi Vasluianu, Ştefan Lupu

durata spectacolului: 1h 10 min.

„Piesa Iarna de Jon Fosse este o stranie şi enigmatică poveste de dragoste, scrisă de un dramaturg a cărui scriitură pare că se hrăneşte din aceea rarefiată, ilustrată şi teoretizată de Maurice Maeterlinck, sub numele de „tragic cotidian”. Aici, esenţial este nu atât dialogul exterior, cel care se rosteşte şi se aude, ci acela interior, al fiinţei cu destinul său şi cu moartea. Structura dramatică a piesei îmi evocă, însă, încă un mare om de teatru al secolului XX, şi anume Samuel Beckett, prin tulburătoarea sa capacitate de a investi elipsa – deci golul, absenţa, tăcerea – cu o forţă generatoare de profunde sensuri existenţiale.

Este ceea ce a permis creatorilor acestui spectacol să experimenteze o formulă spectaculară şi stilistică inedită, în care, într-un decor abstract şi ascetic – având însă uluitoarea şi paradoxala capacitate de a exterioriza şi interioriza Iarna – evoluează, în universuri paralele, unde  gravitaţia şi imponderabilitatea par că se contopesc, corpuri reale şi corpuri fantasmatice, pulsiuni reprimate şi pasiuni devastatoare, care ne vorbesc despre singurătate, despre nevoia de celălalt şi despre dificultatea de a comunica.” (Anca Măniuţiu)

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 18.30     Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Maria Filotti Brăila

Suntrack (În căutarea sunetului pierdut într-un oraş cu soare)

scenariul: Radu Afrim

regia: Radu Afrim

scenografia şi costumele: Irina Moscu

asistent costume: Elena Gheorghe

distribuţia: Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Borş, Valentin Terente, Andreea Răhăianu, Mihai Jalbă, Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, Nadejdea Isac, Nigeri Caramanlî, Alexandra Grosu, Andreea Teodora Colţ

durata spectacolului: 1h 50 min. (fără pauză)

Un proiect inedit, inspirat din trecutul şi prezentul Brăilei, un spectacol cu un scenariu atipic dar convingător, „un fel de docu-fiction inocent”, aşa cum spune regizorul, din perspectivă etnică şi multiculturală, despre oamenii şi muzica locurilor, despre poveştile lor tulburător de reale şi nu în ultimul rând, despre blazare şi degradare.

Suntrack e un amestec de energie solară a adolescenţilor, muzica live (lipovenească, turcească, tătărească, hip hop, etc.), video (manele, muzică de stradă, electro etc.) şi story-ul simplu al unei întâlniri”. (Radu Afrim – regizor)

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 20.30  Casa de Cultură a Sindicatelor

Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” Chişinău

Oscar şi Tanti Roz

de Eric-Emmanuel Schmitt

traducerea: Gabriela Bîtcă

regia: Petru Vutcărău

scenografia şi costumele: Tatiana Popescu

muzica: Petru Vutcărău

distribuţia: Ala Menşicov, Ştefan Bouroşu, Anatol Guzic, Laurenţiu Vutcărău, Alina Ţurcanu, Valeria Garţan, Iuliana Vornicescu, Stanislav Cotrobai, Liuba Roman, Victoria Mardari, Dumitru Mamei, Maxim Chiriac, Artiom Perciun, Natalia Prodan

durata spectacolului: 2h (fără pauză)

Ce se întâmplă atunci când o boală incurabilă îţi distruge copilăria şi inocenţa?
Ce se întâmplă atunci când nişte scrisori către Dumnezeu devin singura ta alinare?

Războiul lui Oscar împotriva tuturor izbucneşte atunci când vede laşitatea apropiaţilor săi care îi ascund adevărul. Acesta găseşte un refugiu în poveştile născocite de tanti Roz, care sunt adevărate lecţii de viaţă. Oscar învaţă de la ea cum să păcălească singurătatea prin intermediul unor epistole copilăreşti adresate lui Dumnezeu. Stilul infantil ascunde, printre rânduri, drama sufletească pe care o trăieşte băiatul de 10 ani.

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 22.30     Sala Teatrului pentru Copii

Godot Cafe Teatru Bucureşti

Zic-Zac

text Andrea Gavriliu

regia: Andrea Gavriliu

scenografia şi costumele: Andreea Săndulescu

asistent scenografie: Alexandru Petre

muzica: Andrea Gavriliu

distribuţia: Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, Gabriel Costin

durata spectacolului: 65 min.

El şi Ea se găsesc într-un club în care se supun, fără să vrea, DJ-ului. Având ca temă principală influenţa muzicii asupra individului, se va urmări evoluţia relaţiei lor în funcţie de ce senzaţii, stări şi reacţii le trezeşte fondul sonor. Prin urmare, coloana sonoră a spectacolului joacă un rol decisiv în traseul celor doi „clienţi”. Controlată de către DJ, acest maestru de ceremonii ce se află într-o continuă metamorfoză – animalic, bufonic, diavolesc – muzica îi transformă în marionete ce nu-şi mai pot controla pornirile. Se opreşte muzica? Se simt descoperiţi fără ea... Această serată le va scoate la iveală, rând pe rând, toate măştile afişate în societate, plăcerile vinovate, prejudecăţile şi fricile până nu mai rămâne decât... El şi Ea.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani

 

Duminică, 5 noiembrie, ora 11.00     Esplanada Palatului Culturii

Teatrul Naţional „Lucian Blaga” Cluj-Napoca

d’ECOurage

scenariu: Andrea Gavriliu

regia: Andrea Gavriliu

scenografia: Valentin Codoiu

coregrafia: Andrea Gavriliu

muzica: Mihai Dobre

distribuţia: Andreea Bănică, Norbert Boda, Nicole Burlacu, Alexandru Chindriş, Robert Danci, Blanca Doba, Radu Dogaru, Denisse Moise, Alexandru Popa, Dan Pughineanu, Irina Sibef, Cosmin Stănilă, Maria Teişanu

durata spectacolului: 35 min.

d'ECOurage aduce în stradă studenţi-performeri care vor spune prin dans şi umor poveşti nu tocmai amuzante despre diversele tipuri de poluare care ne ocupă zilnic timpul şi spaţiul: suntem ceea ce bem şi mâncăm, suntem ceea ce vorbim, suntem ceea ce respirăm.

Pe ritmurile energice ale lui Dobrică de la Şuie Paparude şi cu un limbaj coregrafic-ludic-matematic, performerii au misiunea de a-i capta pe trecători şi de a-i ţine preţ de 30 de minute pe pietonala pentru un spectacol stradal tineresc dar cu un mesaj înţelept.“ (Andrea Gavriliu)

Duminică, 5 noiembrie, ora 17.00     Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul „Andrei Mureşanu” Sfântu Gheorghe

Leul Ra

text de Cezar Ghioca şi Marius Popa

regia: Cezar Ghioca

scenografia şi costumele: Raluca Alexandrescu

muzica: Marius Popa

orchestraţia: Gabriel Pindici şi Marius Popa

coregrafia: Attila Bordás

distribuţia: Ciprian Teodorescu, Dalma Kovacs, Paula Rotar, Sebastian Marina, Mirela Bucur, Elena Popa, Claudia Ardelean, Sergiu Aliuş, Mona Codreanu, Liviu Popa, Costi Apostol

durata spectacolului: 165 min. (cu pauză)

„E circul în oraş“, ne anunţă actorii-cântăreţi din Leul Ra, într-un refren atât de memorabil, încât l-am auzit fredonat de către spectatori, în pauză. Privit superficial, cu ochiul mulţimii aflate în goană după distracţii efemere, circul Mondoludi înseamnă saltimbanci, animale dresate, numere de apariţie şi dispariţie, iluzionism şi, vedeta companiei, fiorosul Leu Ra, care, îmbrăcat într-o platoşă de oţel, sare în faţa gloanţelor. Văzut mai aproape de nisipul arenei, lumea Mondoludi dezvăluie amiciţii şi duşmănii, frustrări şi depresii, patimi ca jocul de cărţi sau alcoolul, nostalgii şi iluzii. Un adevărat off-broadway musical care ne invită să explorăm lumea ambiguă a caracterelor umane.

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 10 ani

Duminică, 5 noiembrie,  ora 18.30      Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti

Unchiul Vanea

de A.P. Cehov

regia: Sânziana Stoican

scenografia: Valentin Vârlan

univers sonor: Ion Radu Burlan
light design: Ioan Marin

distribuţia: Ioan Coman, Ana Creţu, Cristian Popa, Mădălina Anea, Paul Chiribuţa, Oxana Moravec, Lucia Ştefănescu Niculescu, Ion Radu Burlan, Mădălina Cobzaru

durata spectacolului: 2h 45 min. (cu pauză)

Unchiul Vanea - o dramă în care personajele sunt măcinate de insatisfacţie, care vor sa înţeleagă sensul vieţii, în care fiecare iubeşte pe cineva care nu-i poate răspunde în acelaşi mod – toate acestea alcătuiesc o piesă la sfârşitul căreia fiecare spectator este invitat să se întrebe care este rostul vieţii sale şi cât este de mulţumit de cum a trăit. Neîmplinirile personajelor dau naştere unor reflecţii profunde despre iubire, curaj, neputinţă.

CONCERTE

Vineri, 3 noiembrie, ora 22.00     Berăria Curtea Berarilor

Concert Ethnotic

Cu: Irina Sârbu (voce), Cezar Cazanoi (flaut şi caval), Capriel Dedeian (chitară), Anatol Cazanoi (ţambal şi clapă), Laurenţiu Horjea (bas) şi Dragoş Mihu (tobe) Durata: 60 min. (fără pauză)

Folclorul românesc este un univers sonor ancestral, ale cărui bogaţie şi frumuseţe au rămas nealterate de trecerea timpului.
Concertul de ethno-jazz Ethnotic abordează un repertoriu alcătuit din cunoscute melodii romaneşti pe care le îmbracă în sonorităţi şi ritmuri noi, fără însă a le distruge autenticitatea şi frumuseţea.

durata spectacolului: 60 min. (fără pauză)

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 21.30      Berăria Curtea Berarilor

Zoom Trio&Lăcrămioara Bradoschi şi Ion Radu Burlan

Cu: Relu Despa (tobe), Andrei Frîncu (contrabas), Cristian Duca (pian),  Lăcrămioara Bradoschi (voce), Ion Radu Burlan - invitat special (voce)

Concert de muzică vintage, cu ritmuri diverse de bossa nova, reggae, swing jazz, manouche jazz, ragtime.

durata spectacolului: 60 min. (fără pauză)