Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti.Program spectacole 29 noiembrie-5 decembrie 2021
 
 
În acest final de săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să urmăriţi cea mai recentă producţie a secţiei Teatrul de Revistă Majestic, spectacolul-concert Pasărea măiastră-Tribut Maria Tănase, în viziunea artistică a muzicianului Marius Mihalache, concept regizoral Răzvan Mazilu; Teatrul de Animaţie îi aşteaptă pe cei mici la întâlnirea cu fantoma din Canterville, a cărei linişte este tulburată de o familie gălăgioasă de americani, dornică să se stabilească în Anglia rurală. 
PASĂREA MĂIASTRĂ - TRIBUT MARIA TĂNASE  - sâmbătă, 4 decembrie, şi duminică, 5 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Inspirat de povestea de viaţă a Mariei Tănase, de la copilărie la debut şi până la moartea ei, artistul Marius Mihalache propune un spectacol-concert despre o artistă cu totul deosebită, care a trăit şi a cântat după cum şi-a dorit, cu o pasiune inegalabilă. O existenţă fascinantă, un geniu, iubitoare de lume şi totuşi singură în povestea ei, despre Maria Tănase se spune că a fost prima şi poate singura mare divă a României.
FANTOMA DIN CANTERVILLE - duminică, 5 decembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animaţia. O familie de americani se mută într-un vechi conac englezesc, bântuit de o fantomă care încearcă din răsputeri să îi gonească pe noii locatari. Departe de a-i speria, fantoma reuşeşte doar să le stârnească acestora curiozitatea şi va pica ea însăşi în tot felul de capcane întinse de gemenii familiei, Lewis şi Clark, dornici să o prindă. Păstrând umorul subtil al lui Oscar Wilde, piesa nu spune numai o poveste despre fantome simpatice, ci dezvoltă şi o alegorie despre viaţă şi moarte, privind cu un ochi amuzat confruntarea dintre două culturi: una conservatoare, britanică, alta americană, fără ruşine si mistere. Spectacolul este recomandat copiilor peste 5 ani.
Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” este permis cu respectarea normelor în vigoare.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secţiunea  Program spectacole
 
Sursa:Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiesti