Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti  in perioada 8-14 noiembrie 2021
   In acest final de saptamana, la Teatrul „Toma Caragiu” va dau intalnire cele mai recente productii ale sectiilor Drama si Animatie. O noapte furtunoasa si Domnul Nostoc si cabana cartilor isi asteapta spectatorii, cu promisiunea de a le oferi momente pline de umor, imprevizibil si emotie.
        O noapte furtunoasa - sambata, 13 noiembrie, si duminica, 14 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Orbit de gelozie cand un „bagabont” atenteaza la onoarea lui de familist, Jupan Dumitrache apeleaza la Chiriac, omul lui de nadejde, sa ii apere reputatia. Urmeaza evenimente tumultuoase, declansate de o simpla confuzie. O noapte furtunoasa: un spectacol ce ilustreaza, cu umor, moravuri si situatii actuale si in societatea contemporana.
        Domnul Nostoc si cabana cartilor – vineri, 12 noiembrie, ora 10.30, si duminica, 14 noiembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animatie. Domnul Nostoc si domnisoara Filomene au adus cu ei dintr-o calatorie pe planeta SaturLuna niste samburi aparte, datorita carora locuitorii din Orasul Surprizelor vor avea ocazia sa descopere cartile. Totul merge cum nu se poate mai bine, pana cand isi face aparitia domnul „Zice-da”, un personaj dornic sa perturbe armonia. Domnul Nostoc si cabana cartilor: o pledoarie plina de candoare pentru lectura, transpusa in universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg si de scenograful Mihai Androne, inspirati de ilustratiile lui Patrice Seiler, si reunite in montarea regizorului Radu Dinulescu.
        Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” se face cu respectarea normelor in vigoare.
    Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole
 
Sursa:Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiesti